Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1010
1010

Яка ситуація на Дніпропетровщині з мобільним зв’язком та доступом до інтернету, розповіли в ОВА (відео)

ee5e9c2 3e78c530 569108b8bbefad733607dfa8047828c5

Яка ситуація на Дніпропетровщині з  мобільним зв’язком та доступом до інтернету, розповіли в ОВА. Там запевнили, що працюють над даним питанням і дали поради.

Про це йдеться на сайті Дніпро ОВА, передає Nikopolnews.

На Дніпропетровщині діють графіки погодинних відключень світла.

«Важливо, щоб попри це люди могли зателефонувати один одному чи додзвонитися до екстрених служб. А ще – мали доступ до сталого інтернету. Опрацьовуємо це питання з регіональними офісами національних операторів. Підсилюємо резервними джерелами живлення комунікаційне обладнання», сказав заступник начальника Дніпропетровської ОВА.

За його словами, це обладнання не можна перенавантажувати, аби за відсутності електроенергії зв’язок залишався якісним. Мешканцям області радять утриматися від використання мобільного інтернету.

667182e2992d0052158256

У час, коли немає світла, можна скористатися національним роумінгом. Або приєднатися до провайдерів, які використовують технології Хроn.

«Раджу й завантажити мапу Пунктів незламності в «Дії». Так люди зможуть використовувати її навіть в офлайн. Відтак знатимуть, де можна підзарядитися», додав Іван Начовний.

Яка ситуація на Дніпропетровщині з мобільним зв’язком та доступом до інтернету, розповіли в ОВА: відео

Новини Нікополя і області: «Поки я сиділа в підвалі, на іншому кінці міста помирали люди»: яким побачила Нікополь журналістка «Текстів»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×