Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
181
181

Чи буде Дніпропетровщина з теплом та світлом взимку – Микола Лукашук (відео)

Чи буде Дніпропетровщина з теплом та світлом взимку - Микола Лукашук (відео)

Чи буде Дніпропетровщина з теплом та світлом взимку, розповів очільник обласної ради Микола Лукашук. Він закликав мешканців регіону підготуватися до блекаутів, передає Nikopolnews.

За словами Миколи Лукашука, органи місцевого самоврядування разом з ОВА готові до опалювального сезону. Підприємства критичної інфраструктури забезпечені генераторам. В громадах області є напрацьований план дій на випадок надзвичайних ситуацій.

«Торік масовані атаки почалися 10 жовтня. Запуски ракет того дня здійснювалися у кілька хвиль з районів Чорного та Каспійського морів, в тому числі – літаками Ту-95МС й Ту-22МЗ. Окрім 83 ракет ворог запустив і 17 шахедів», пригадав  Микола Лукашук.

Але прийдешня зима може видатися більш складною, ніж попередня. «Останнім часом поменшало ворожих ударів ракетами з літаків, що, на думку військових, може свідчити про накопичення агресором ракет для масованих ударів, коли прийдуть холоди», сказав Микола Лукашук.

Чи буде Дніпропетровщина з теплом та світлом взимку: відео

Днями Президент Володимир Зеленський закликав місцеву владу, енергетичні компанії та операторів зв’язку підготуватися до збільшення атак російськими військами по українських енергооб’єктах.

«Тому подбайте про те, щоб у вас за можливості вдома було все необхідно на випадок можливих блекаутів. Ліхтарики, батарейки, павербанки, генератори тощо», додав Микола Лукашук.

Він порадив мешканцям області завантажити карту розташування пунктів незламності та користуватися нею у разі потреби.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×