Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
404
404

Забезпечують гуманітаркою мешканців обстрілюваних громад: як на Дніпропетровщині працює логістичний хаб ООН

на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині працює логістичний хаб ООН. 9 травня його відвідав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Щодня у логістияному хабі ООН фасують до 20 тисяч продуктових наборів.

«Тільки у квітні ВПП ООН надали жителям нашої області понад 250 тис коробок. Провізія переважно українського виробництва. Позиція партнерів – інвестиції в економіку країни не менш важливі. А ще – тут створюють робочі місця. Всі, хто долучений до доброї справи, місцеві. Є серед них й переселенці. – Долучаємо до допомоги людям широку міжнародну спільноту. Цьому сприяє активна зовнішня політика Президента», розповів начальник ОВА Сергій Лисак.

Свою роботу в Україні Всесвітня продовольча програма ООН поновила з повномасштабною війною. Одним допомагають продуктовими наборами. Іншим – виплатами. За понад рік охопили майже три мільйони людей.

«У нашому офісі працює майже п’ятдесят людей. Ще сотні хоча й опосередковано, але також є нашою командою. Це працівники складських приміщень, фасувальники, вантажники, водії та постачальники. Ми інвестували в економіку країни майже 870 млн дол. І нині плануємо збільшити закупівлю продуктів у тутешніх виробників», розповів голова Дніпровського офісу ВПП ООН в Україні Салім Мусса.

Придбані товари фасують у коробки. Кожна виходить вагою у понад 13 кілограмів. Всередині – тушковане м’ясо, консервована квасоля, макарони і вівсянка, цукор, сіл та олія.

«У нас є спеціальна програма, за якою окрема людина розраховує кількість білків, жирів та вуглеводів, необхідних людині для збалансованого харчування. На основі цих даних ми і розробляємо наповнення нашого набору. Інколи його вміст змінюємо. Та, як правило, несуттєво. Кожна коробка розрахована на одну людину», розповіла логіст Анастасія.

Як на Дніпропетровщині працює логістичний хаб ООН: фото

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×