Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
42
42

З початку року на дорогах Дніпропетровщини загинуло 69 людей – ОВА

Дніпропетровщини

З початку 2023 року на дорогах Дніпропетровщини загинуло 69 людей. Сумну статистку повідомили в ОВА, передає Nikopolnews.

«Вкотре закликаю мешканців бути уважними й обережними на автошляхах. Це стосується як водіїв, так і пішоходів. Пристебнутий пасок безпеки, дотримання правил дорожнього руху – можуть зберегти життя», розповіла в.о. начальника управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОВА Тетяна Романовська.

Як повідомили у патрульній поліції області, порівняно з минулим роком кількість ДТП збільшилась на понад 20%. Майже на половину побільшало аварій з постраждалими. Під час ДТП загинули 69 людей, серед них одна дитина. Ще півтисячі мешканців регіону отримали травми. Зокрема і 45 неповнолітніх.

З початку року на дорогах Дніпропетровщини загинуло 69 людей

Дніпропетровщини

 

Найбільше дорожньо-транспортних пригод в області сталося через перевищення швидкості, кермування напідпитку. А ще – порушення правил маневрування та проїзду перехресть, недотримання безпечної дистанції.

Пішоходи потрапляли у ДТП, оскільки переходили дорогу у невстановленому місці. Зазвичай, розмовляючи по телефону або слухаючи музику в навушниках. А також ігнорували сигнали світлофора. В темний час доби – не використовували світловідбивачі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×