Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
307
307

Трьох мешканців Дніпропетровщини підозрюють у  колабораціонізмі

мешканців Дніпропетровщини

Трьох мешканців Дніпропетровщини підозрюють у  колабораціонізмі. Повідомили у Дніпропетровській обласні прокуратурі, передає Nikopolnews.

За даними слідства, проросійські налаштовані жителі м. Кам’янське у забороненій соціальній мережі розміщували публікації з підтримкою рішень та дій держави-агресора.

«В опублікованих дописах вони публічно закликали до співпраці з ворогом та невизнання розширення державного суверенітету України на тимчасово окупованій території України», йдеться в повідомленні.

Мешканець Кривого Рогу через обліковий запис у соцмережі розповсюджував публікації з російських інформаційних ресурсів, в яких схвалював російську окупацію українських територій та підтримував збройне формування рф. Під час обшуків за місцями розміщення викликаних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку

За процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури та Криворізької центральної окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом громадянам за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

Трьох мешканців Дніпропетровщини підозрюють у  колабораціонізмі: фото

мешканців Дніпропетровщини

мешканців Дніпропетровщини

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×