Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
114
114

Захищають та модернізують: як енергетики Дніпропетровщини готуються до опалювального сезону

Дніпропетровщини

Начальник ОВА Сергій Лисак розповів, як енергетики Дніпропетровщини готуються до опалювального сезону, передає Nikopolnews.

«23 листопада 2022-го. Тоді країна пережила перший блекаут. Як діяти, спитати було ні в кого. Бо до цього ніхто з таким не стикався. Наші ж енергетики зібрали свої команди. У суцільній темряві заживлювали області, міста та села. Зрештою – світло повернули. Причетні до тієї перемоги сьогодні зібралися в ОВА», написав Сергій Лисак.

Робочі зустрічі, ініційовані головою правління НЕК «Укренерго» Володимиром Кудрицьким, стартували з Дніпропетровщини. Тема  – підготовка енергосистеми до опалювального сезону.

«Вона в регіоні триває. Лагодимо побиті ворогом об’єкти. Реконструюємо. Модернізуємо. Захищаємо. Працюємо, бо маємо справу з безпринципним сусідом. У найхолодніші часи він намагався залишити українців без тепла, світла, води. Можливо й цієї зими спробує взяти реванш. Та ми консолідовані», – розповів Лисак.

Окрім того, ьісно співпрацюють ті, хто генерує енергію, розподіляє та транспортує. На постійному зв’язку з ними і ми. Сьогодні проговорили, що ще варто зробити. Аби ворог «напружувався» безуспішно, а Україна залишалася з напругою.

Як енергетики Дніпропетровщини готуються до опалювального сезону: фото

Дніпропетровщини

Дніпропетровщини

Дніпропетровщини

Дніпропетровщини

Дніпропетровщини

Дніпропетровщини

Дніпропетровщини

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×