Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
173
173

Як на Дніпропетровщині будуть працювати екстрені служби на новорічні свята (відео)

ilh

Як на Дніпропетровщині будуть працювати екстрені служби на новорічні свята, розповів начальник ОВА Сергій Лисак разом з начальником поліції області Олександром Ганжою. Повідомляє Nikopolnews.

На новорічні свята в області не будуть послаблювати правила безпеки воєнного часу. Відповідне рішення ухвалили заради безпеки людей. Також новорічні свята у не будуть змінювати час дії комендантської години.Зазначимо, що у Нікопольському районі комендантська година триває з 23:00 до 04:00.

У святкові дні, в цілодобовому режимі будуть працювати лікарі швидкої допомоги й рятувальники. Під час новорічних свят, голова Дніпро ОВА закликав мешканців області реагувати на сигнали тривоги й переходити у безпечні місця.

Як на Дніпропетровщині будуть працювати екстрені служби на новорічні свята: відео

Під час новорічних свят поліція Дніпропетровщини також буде працювати у посиленому режимі. Особливу увагу поліцейські будуть приділяти можливому скупченню людей. На дорогах буде залучена збільшена кількість святкових патрулів.

Олександр Ганжа закликав людей дотримуватися чинного законодавства, не використовувати салюти й петарди під час воєнного стану. На їх використання, поліція буде реагувати миттєво

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×