Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
156
156

Мешканець Кривого Рогу намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною

Мешканець Кривого Рогу

Мешканець Кривого Рогу намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною. Його затримали прикордонники, передає Nikopolnews.

«Дніпровця і черкасця, затримали на околиці населеного пункту Сіль. Чоловіки склали маршрут за онлайн картами, придбали туристичне спорядження та навіть вигадали легенду на випадок затримання правоохоронцями. Вони спробували переконати прикордонний наряд, що приїхали на Закарпаття, аби купити автомобіль, однак обманути військовослужбовців їм не вдалося», розповіли у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України

Останній із затриманих, тридцятирічний житель Кривого Рогу, був затриманий спільним нарядом співробітників ДПСУ та Нацполіції.

Мешканець Кривого Рогу намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною

Мешканець Кривого Рогу

Чоловік розповів, що спершу розраховував на допомогу ділка, який обіцяв переправити його через кордон. Коли ж він зрозумів, що його намагаються обдурити, почав шукати маршрут самотужки, аж доки його не затримали правоохоронці.

Правопорушника затримано в адміністративному порядку та притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону затримано. Його справу розглядатиме суд.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×