Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1343
1343

«Німці так не знущалися, як оці…»: як мешканці Дніпра пережили ракетну атаку 15 серпня   

як мешканці Дніпра

Як мешканці Дніпра пережили ракетну атаку 15 серпня, розповів начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак. Повідомляє Nikopolnews.

Він опублікував історії трьох жінок, які сьогодні пережили чергову ракетну атаку по Дніпру.

«Марія – молода спортсменка з Полтавщини. Коли болотяні били по Дніпру, була у самому епіцентрі атак. У побитому віднині спорткомплексі. Там вже тиждень разом з іншими готувалася до чемпіонату світу серед юніорів. Вночі мала б відпочивати між тренуваннями. Натомість в укритті рахувала «прильоти». А ще – телефонувала батькам, бо ніяк не могла оговтатися», – написав Сергій Лисак.

Неподалік місця прильотів живе і81-річна пані Зоя.

Як мешканці Дніпра пережили ракетну атаку: відео

«Прокинулася у страху. Панікувала. Народжена у війну жінка не розуміє, за що по її оселі вже вкотре цілять окупанти. Чим вона завинила? Каже – німці так не знущалися, як оці…», – розповіла жінка.

Ще одна мешканка Дніпра, під час ракетної атаки була в укритті.

«До відбою повітряної тривоги Людмила була в укритті. З доньками та чотирирічною онукою. Жінка досі плаче. Морально не витримує, але працює. Вона двірник. Тож вже від шостої ранку мете бите скло. Шибки посипалися у будинках навколо. Біль цих людей російські злочинці не зрозуміють. Ми ж їм цього не пробачимо», – додав Сергій Лисак.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×