Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
99
99

Мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у фестивалі-конкурсі вертепів

Мешканців Дніпропетровщини запрошують

Мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у фестивалі-конкурсі вертепів. «Різдвяна зірка сяй – ЗСУ допомагай!».  Повідомляє Nikopolnews з посиланням на сайт Дніпро ОВА.

Софіївська громада проводить традиційний щорічний фестиваль вертепів «Різдвяна зірка». Нині триває етап подачі анкет і конкурсних робіт. Запрошують долучатися колективи й сольних виконавців з регіону.

«Красиве дійство, яке наша Софіївська громада проводить вже всьоме. Як і минулоріч, через безпекову ситуацію, фестиваль проходить онлайн. Але, впевнена, це не завадить учасникам створити справжню різдвяну казку. А ще згадати славні українські традиції», розповіла начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина. 

Мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у фестивалі вертепів

Мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у фестивалі-конкурсі вертепів

Долучитися до конкурсу може кожен українець незалежно від місця проживання. Для цього потрібно включно до 28 грудня записати відеоролик. У ньому має бути вертеп або обрядова композиція. Далі конкурсну роботу треба завантажити на Google-диск. Після цього заповнити заявку за посиланням.

Організатори зазначають, обрали для фестивалю гасло: «Різдвяна зірка сяй – ЗСУ допомагай!». Вирішили зробити його благодійним. Тож важлива умова для участі: треба задонатити на потреби оборонців і додати фото чи скриншот чеку.

Інформаційний партнер фестивалю – ULEAD з Європою в Дінпропетровській області. Більше про умови участі – тут

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×