Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1253
1253

На Дніпропетровщині 7-річна дівчинка знайшла гаманець з грошима і повернула його власниці

На Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині 7-річна дівчинка знайшла гаманець з грошима і повернула його власниці. Про це розповіли у поліції, передає Nikopolnews.

«7-річна Аліна під час прогулянки в парку знайшла гаманець з грошима. Дівчинка мала чіткий намір повернути його законному власнику та звернулась до поліцейського зі зворушливим проханням допомогти знайти цю людину», йдеться у повідомленні.

На Дніпропетровщині 7-річна дівчинка знайшла гаманець з грошима і повернула його власниці

photo 2024 02 28 11 29 54

Поліцейський офіцер Лихівської територіальної громади Володимир Ільїн разом з дівчинкою почав пошуки власниці гаманця. Її знайшли через дві години. Власницею загубленого гаманця виявилася 57-річна жителька Кам’янського району.

«Жінка розповіла, що в обідню перерву прогулювалася у парку та загубила гаманець, де тримала усю зарплатню, яку нещодавно отримала. За її словами, вона навіть не відразу виявила пропажу, але дуже зраділа, коли їй повернули гаманець», розповіли у поліції.

Жінка зателефонувала до поліції і попросила подякувати 7-річній Аліні та поліцейському. 26 лютого Володимир Ільїн запросив дівчинку з мамою на поліцейську станцію та висловив їй слова подяки за правильне виховання доньки.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×