Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
141
141

Як на Дніпропетровщині проходить облаштування 24 шкільних укриттів області (фото)

Як на Дніпропетровщині

Як на Дніпропетровщині проходить облаштування 24 шкільних укриттів області, розповіли на сайті ОВА. Повідомляє Nikopolnews.

В області коштом держсубвенції облаштовують 24 шкільні укриття. Співфінансують проєкти й громади. Нині готовність більшості об’єктів – від 50 до 70%. Ще два вже завершені.

«Коли ремонтники завершать, приміщення відповідатимуть всім нормам. Там будуть санвузли та медичні кімнати. Вентиляція і пожежна сигналізація. А ще генератори – аби світло було завжди. Потурбувалися і про безбар’єрність. А педагоги додадуть затишку. Облаштують ігрові та навчальні зони», сказав Сергій Лисак.

Він акцентував на тому, що кількість місць в укриттях зросте в рази. І діти, які через відсутність сховищ навчалися дистанційно, зможуть знову сісти за парти.

Готовність укриття в одному з ліцеїв Слобожанської громади Дніпровського району –70%. Там вже позаду найтяжчі етапи реконструкції.

Директорка навчального закладу пані Лариса каже, будівельники працюють щодня. Є в них навіть нічні зміни. Радіє, що ліцей матиме безпечний простір, розрахований на 445 учнів та педагогів. Зможуть з дистанційки перейти на змішану форму навчання.

Як на Дніпропетровщині проходить облаштування 24 шкільних укриттів області: фото

1

2

4

6.1

5

6548f4ca272d3961042269

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×