Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
103
103

З 1 листопада на Дніпропетровщині заборонять ловити рибу у зимувальних ямах

З 1 листопада на Дніпропетровщині заборонять ловити рибу у зимувальних ямах

З 1 листопада на Дніпропетровщині заборонять ловити рибу у зимувальних ямах. Повідомив обласний рибоохоронний патруль, передає Nikopolnews.

«З 1 листопада на Дніпропетровщині заборонять ловити рибу у зимувальних ямах», йдеться у повідомленні.

Риболовля буде дозволена поза межами зимувальних ям. В цей період любительський лов риби дозволяється гачковими, у тому числі нахлистовими, донними, поплавковими, зимовими вудками, жерлицями (кружками) та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади у разі, якщо загальна кількість гачків не перевищує сім одиниць на одного рибалку.

На Дніпропетровщині заборонять ловити рибу у зимувальних ямах

392781547 651689927144944 4985470487641197635 n

За недотримання зазначених норм передбачена адміністративна відповідальність. У вигляді штрафу від 34 до 680 грн. Окрім того, за незаконний вилов нараховуються збитки за кожну виловлену рибину.

«Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає всіх рибалок-любителів, рибалок-спортсменів та рибалок-промисловиків дотримуватись заборони на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах. В разі виявлення порушень, особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з нормами діючого законодавства», додали у повідомленні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×