Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
73
73

Начальник Дніпро ОВА зустрівся з представниками американського фонду Global Empowerment Mission: про що говорили

Начальник Дніпро ОВА з представниками американського фонду Global Empowerment Mission 2

Начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак зусрівся з представниками американського фонду Global Empowerment Mission. На ній говорили про допомогу області.

Про це розповів Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

«Організація, яку очолює меценат Майкл Каппоні, співпрацює з Фондом Говарда Баффета. Надає допомогу постраждалим від глобальних катастроф та лих по всьому світу. В Україні працює з початку повномасштабного вторгнення. У регіонах, які найбільше потребують підтримки», пише Сергій Лисак.

Кожного місяця благодійники передають нашій області майже 26 тисяч продуктових наборів. Доставляють на місяць 800 тисяч літрів питної бутильованої води.

Начальник Дніпро ОВА провів устріч з представниками фонду Global Empowerment Mission

Начальник Дніпро ОВА з представниками американського фонду Global Empowerment Mission 2

З березня 2023 року благодійники вже встановили понад 9,4 тисячі вікон та майже 22 тисяч склопакетів. Вони також придбали чверть сотні потужних генераторів. Усю допомогу розподіляють між мешканцями прифронтових територій і переселенцями. В тому числі і на Нікопольщині.

«Говорили з партнерами про розширення співпраці. Наданні ще більшої підтримки територіям, які постійно потерпають від ворожих обстрілів», додав Лисак.

Ще новини Дніпропетровщини: Начальник ДніпроОВА на Нікопольщині зібрав очільників місцевих громад: про що говорили

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу