Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
107
107

Допомогли з постачанням води на Нікопольщину та Криворіжжя: як в області працює Регіональний офіс міжнародного співробітництва

Допомогли з постачанням води на Нікопольщину та Криворіжжя

Регіональний офіс міжнародного співробітництва допоміг скоординувати постачання води на Нікопольщину та Криворіжжя. Цими днями виповнюється рік його роботи на Дніпропетровщині.


Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Рік тому в нашій області почав працювати Регіональний офіс міжнародного співробітництва. Його створення ініціював Конгресом місцевих та регіональних влад при Президенті України

Так, на початку своєї роботи цей офіс допоміг скоординували постачання питної води на Нікопольщину та Криворіжжя у червні 2023 році після підриву окупантами Каховської ГЕС.

«Підтримують союзники і людей, чиє житло понівечив ворог. Коштами на ремонт чи будматеріали. Входять до складу прихистки для переселенців, сучасності медзакладів. Поставляють потужне обладнання, транспорт, генератори», пише Сергій Лисак.

Допомогли з постачанням води на Нікопольщину та Криворіжжя

 

photo 2023 05 24 14 10 20

Окрім того, Регіональний офіс міжнародного співробітництва підтримує дітей. Протягом року наша область отримала для малечі та їх вчителів гаджети.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва продовжує свою роботу. Його головним завдання є розширення країн, які готові допомогти українцям у важкий час.

Новини Нікополя і області: Ворог 16 разів обстріляв Нікопольщину, тероризував Криворіжжя і запустив ракету по Дніпру

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×