Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
609
609

Очікував водій вантажного таксі: військовозобов’язані з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон

і з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон

Військовозобов’язані з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон. Їх затримали поліцейські та прикордонники.

Про це повідомили на сайті Державної прикордонної служби Україні, передає Nikopolnews.

Мешканці Дніпропетровської, Миколаївської та Вінницької областей відшукали через мережу Інтернет послуги нелегального трансферу до Молдови. Отримавши інструкції, вони прибули до Одеси, де на них вже очікував 31-річний водій вантажного таксі.

«Цінова політика закордонної подорожі варіювалась від 3 до 6 тис. доларів США з кожного, з обов’язковим внесенням завдатку у розмірі одна тисяча доларів. Аби не потрапити в поле зору прикордонного наряду, водій приховав своїх «клієнтів» у причепі вантажівки», йдеться у повідомленні

Військовозобов’язані з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон: відео

Горе-шофера зупинили на транзитній ділянці автодороги Одеса-Рені.

Відносно водія направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

А на пасажирів складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 204-1КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Новини Нікополя і району:  Під’їхали на таксі: на кордоні з Румунією затримали мешканців Дніпропетровщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×