Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1035
1035

З довідкою про інвалідність: колишній посадовець Дніпро ОВА виїхав з України через систему «Шлях»

колишній посадовець Дніпро ОВА виїхав з України через систему «Шлях»

Колишній посадовець Дніпро ОВА Юрій Голик виїхав з України через систему «Шлях». Він обіцяє повернутися 17 червня.

Про це йдеться на сайті «Українська правда» і «Дзеркало тижня», передає Nikopolnews.

Дозвіл на виїзд за кордон Юрію Голику надала Дніпропетровська ОВА 11 квітня 2024 року. До системи «Шлях» його також вносила Дніпро ОВА за ініціативи благодійної організації Благодійний фонд «Пісні, народжені в АТО».

Зараз він є консультантом офісу президента, а також власником скандального телефону зі «зливами» НАБУ. Колишньому посадовцю Дніпро ОВА вдалося залишити Україну через систему «Шлях» з довідкою про інвалідність.

Водночас сам Голик підтвердив інформацію, що зараз перебуває закордоном.

Колишній посадовець Дніпро ОВА виїхав з України через систему «Шлях»

12271

«Як і всі рази раніше, я виїхав за системою “Шлях”. Повернусь у понеділок. Інформацію стосовно цього виїзду, як і по всім попереднім, можна подивитися в деклараціях — там зазначено куди їздив і за чим. Впевнений, що у ЗМІ, які посилаються на «джерела в…», знайдуться і «джерела у митній службі», сказав Юрій Голик.

Як пише «Дзеркало тижня», минулого тижня детективи в рамках розслідування справи Резніченка/Голика (про виграні ТОВ «Будінвест інжиніринг» тендери на ремонт доріг у Дніпропетровській області на суму понад 1,5 млрд грн.) провели обшук в основного фігуранта справи Валентина Резніченка у його машині.

Коли Валентин Різніченко був головою Дніпро ОВА, Юрій Голик був його радником. Голик неодноразово приїжджав  до Нікополя. Зокрема, ,брав участь у відкритті однієї з амбулаторій нашого міста.

Новини Нікополя і області: «Хлопці вийшли порибалити і побачили, що Каховське водосховище зникає на очах» – Євтушенко про перший день після підриву Каховської ГЕС

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу