Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
664
664

У ТЦК відреагували на поведінку бізнесмена з Дніпра

У ТЦК відреагували на поведінку бізнесмена з Дніпра 2

У ТЦК відреагували на поведінку бізнесмена з Дніпра Сергія Положая. Він публічно ображає та дискредитує військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та Збройних Сил України в цілому.

Повідомляє Nikopolnews з посиланням на ТЦК Дніпропетровщини.

«Громадянин Положай на своїх сторінках у соцмережах особисто повідомив, що не має документів щодо бронювання на час мобілізації. Водночас він хизується своїм зневажливим відношенням не лише до військового обов’язку, але й до військовослужбовців і не соромиться при цьому використовувати ненормативну лексику. Фактично, громадянин Положай особисто підтвердив протиправність своїх дій», йдеться у повідомленні.

У ТЦК наголошують, що Законодавство України з питань мобілізації та оборони держави працює однаково для всього суспільства. Незалежно від соціального статусу, статків та займаних посад.

У ТЦК відреагували на поведінку бізнесмена з Дніпра

У ТЦК відреагували на поведінку бізнесмена з Дніпра

Зараз проводиться правова оцінка дій Сергія Положая. Вирішується питання притягнення його до відповідальності згідно з законом України.

Якщо ви є свідком можливих правопорушень або конфліктних ситуацій – звертайтесь до правоохоронних органів або на гарячу лінію Дніпропетровського обласного ТЦК та СП: 0 800 507 089, 056 770 83 76.

Ще новини Дніпропетровщини: Подружжя з Дніпра зливало ворогу інформацію про розташування ППО в області

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу