Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
972
972

У Дніпрі чоловік з криками вилазив з автомобіля ТЦК – офіційний коментар

У Дніпрі чоловік

28 травня у Дніпрі чоловік з криками вилазив з легкового автомобіля. Фізичного або психологічного тиску на нього з боку військових не було.

В обласному ТЦК та СП надали офіційний коментар, передає Nikopolnews.

Під час оповіщення військовозобов’язаних в одному з районів Дніпра, чоловік, який попередньо не оновив свої дані у ТЦК запропонували проїхати у відділення за місцем реєстрації. Аби він оновив свої дані й вирішення питання щодо його можливого притягнення до адміністративної відповідальності після встановлення факту та всіх обставин порушення ним закону про військовий облік.

У Дніпрі чоловік з криками вилазив з автомобіля ТЦК: відео

Після того, як чоловік сів до автомобіля ТЦК. Його поведінка стала неадекватною. Він почав вилазити у відкрите вікно автомобіля, емоційно кликав перехожих допомогти йому залишити авто – без пояснень причин такої реакції.

«Жодних заходів психологічного, фізичного примусу або впливу до цього громадянина з боку військовослужбовців, відповідно попередньо встановлених обставин інциденту, не застосовувалось», зазначили в обласному ТЦК та СП.

Тим часом військові ТЦК та СП  вживають всі необхідні заходи для належного оповіщення чоловіка  відповідно вимог чинного законодавства.

Новини Нікополя і області: На Нікопольщині сталася смертельна ДТП: тіло водія деблокували, троє постраждалих у лікарні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×