Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
114
114

У Дніпрі до кінця 2025 року з’явиться офіс Superhumans – Микола Лукашук

У Дніпрі до кінця 2025 року з'явиться офіс Superhumans Микола Лукашук

У Дніпрі до кінця 2025 року з’явиться офіс Superhuman. 2 серпня очільник обласної ради Микола Лукашук підписав договір оренди з представницею медичного центру Юлією Селезньовою.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, передає Nikopolnews.

Очільник обласної ради Микола Лукашук й начальник ОВА Сергій Лисак роблять все можливе, аби підтримали наших військових. Тому 2 серпня він підписав з представником Superhumans Юлією Селезньовою договір оренди однієї з наших обласних лікарень, на базі якої в Дніпрі через рік працює філіальний заклад.

У Дніпрі до кінця 2025 року з’явиться офіс Superhumans

photo 2024 08 01 12 59 05 (2)

Тепер пакет документів для оформлення земельної ділянки нададуть міській владі Дніпра. Очікується, що медичний центр відкриється восени 2025 року.

«Superhumans інвестує близько 4 мільйонів євро в модернізацію та сучасне обладнання клініки. А також готувати фахівців – для цього буде створено 50 нових робочих місць. без цього, на базі філії буде проводитися спільна з нашим медичним університетом та кафедрою реабілітації наукової роботи, дослідження, навчання й обмін досвідом під головуванням Superhumans» розповів Микола Лукашук.

У медичному центрі планують створити  зону медичної реабілітації, спортивну зону, лабораторію протезування, відділення ерготерапії, кабінет фізичних терапевтів, психологів, соціальних працівників й навчальні класи.

У Дніпрі до кінця 2025 року з'явиться офіс Superhumans Микола Лукашук

Superhumans надаватиме безкоштовні послуги, щонайменше 50 пацієнтам на місяць. Серед них, протезування, обслуговування та заміну протезів, психологічну підтримку, реабілітацію та реінтеграцію в цивільне життя.

 

Ще новини Дніпропетровщини: Швидко приступити до роботи: коли у Томаківці з’явиться вода

Підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/nikopolnew

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×