Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4585
4585

«Мамо, я скоро приїду додому»: у Дніпрі рятують важкопораненого залізничника зі Слов’янська

у Дніпрі

У Дніпрі рятують важкопораненого залізничника зі Слов’янська. Його історію розповів головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

«Її засмучені очі… Не рахуючи часу, плутаючи день і ніч, мама завжди поруч. «Мамо, я скоро приїду додому», – каже Денис матусі. Йому 40 років, мирна людина. Працював на залізниці», пише Сергій Риженко.

27 березня при обстрілі Слов’янська разом з найважчими чоловік був доправлений до реанімаційного залу дніпропетровської лікарні ім. Мечнікова.

У Дніпрі рятують важкопораненого залізничника зі Слов’янська

у Дніпрі

 «Стан критичний, кома 3, важка черепно-мозкова травма, відірвана кінцівка. Прогнозів на якесь одужання давати неможливо, але боролися, як за рідного. Мама Дениса разом з лікарями та медсестрами завжди поряд. В’ячеслав Гришин, завідувач реанімації, зробив все, щоб повернути до життя, цілодобово не відходячи від Дениса», пише Сергій Риженко.

Завдячуючи лікарям хлопець прийшов до свідомості. Він вже шепоче лікарям, медсестрам, мамі слова вдячності.

«Апарат ШВЛ працює в підтримуючому режимі. Критичний період вже позаду, завтра переїжджає до Львова на реабілітацію», додав Риженко.

За його словами, всі вкрай важкі поранені, які були доставлені зі Слов’янська до лікарні Мечникова – живі. Хоча їх стан важкий.

Ще новини Дніпропетровщини: «Ризикуючи усім, йшов на танки» – у лікарні Мечникова народилася нова сім’я

Читайте також: Хакери креативно покарали Z-волонтера – отримає замість дронів фалоімітатори

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×