Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
254
254

Завдали мільйонних збитків на постачанні аптечок для військових: у Кривому Розі судитимуть головну лікарку та директора КП

у Кривому Розі судитимуть головну лікарку та директора КП

У Кривому Розі будуть судити головну лікарку та директора комунального підприємства. Про це розповіли в обласній прокуратурі, передає Nikopolnews.

За даними слідства, у 2022 році між комунальним підприємством, яке володіє мережею аптек і міською лікарнею був укладений договір про постачання аптечок для військових. В його рамках, підприємство поставило до лікарні 3000 недокомплектованих необхідними медичними препаратами аптечок, а їхня вартість вдвічі перевищувала ринкову ціну.

«Головна лікарка, не перевіривши ці факти, підписала акт прийому-передачі, а медзаклад безпідставно перерахував всю суму закупівлі», йдеться у повідомленні.

Експерти підтвердили і зробили висновок, що внаслідок дій обвинувачених було завдано збитків територіальній громаді Кривого Рогу на понад 9 мільйонів гривень. Окрім того, у ході обшуків у приміщеннях комунального підприємства та медзакладу правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує злочинну діяльність.

у Кривому Розі будуть судити головну лікарку та директора комунального підприємства

За даним фактом, до суду направили обвинувальні акти стосовно головної лікарки та директора одного з комунальних підприємств Криворізької міськради за фактами розтрати чужого майна в особливо великих розмірах та службової недбалості (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

У Кривому Розі судитимуть головну лікарку та директора КП: фото

photo 2024 02 02 09 53 56

photo 2024 02 02 09 53 57

 

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×