Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
210
210

Підозрюють у вбивстві цивільної дружини: у Жовтих Водах затримали 43-річного чоловіка

у Жовтих Водах затримали 43 річного чоловіка

У Жовтих Водах затримали 43-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві цивільної дружини. Про це повідомили на сайті поліції, передає Nikopolnews.

 «2 січня близько 12:00 до поліції надійшло повідомлення про трупний запах в однієї з квартир у Жовтих Водах. Виїздом на місці події поліцейські провели першочергові слідчі дії. Судово-медичний експерт зафіксував природній процес розкладання», йдеться у повідомленні.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. А для встановлення остаточної причини смерті жінки був призначений комплекс судових експертиз з відібранням необхідних біологічних матеріалів.

У Жовтих Водах затримали 43-річного чоловіка

у Жовтих Водах затримали 43 річного чоловіка

«24 січня встановлено причину смерті потерпілої. Згідно висновків експертизи, смерть жінки наступила внаслідок механічної асфіксії. За підозрою у скоєні умисного вбивства поліцейські затримали 43-річного цивільного чоловіка жінки», розповіли на сайті обласної поліції.

Відомо, що 25 грудня близько 15:00 між подружжям виникла сварка. Під час конфлікту чоловік штовхнув жінку, накинув на шию ремінь та затягнув його. Після скоєного пішов з місця події. А коли повернувся додому, вирішив приховати злочин.Він перетягнув тіло жінки в іншу частину кімнати, де закидав його речами та коробками і майже тиждень мешкав у квартирі із загиблою.

43-річному чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×