Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2507
2507

«Запам`яталось розбите тіло без ока і ознак життя»: Масі Наєм відвідав Дніпро

Дніпро

Український адвокат Масі Наєм відвідав Дніпро. Його історію порятунку розповів головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

Український захисник Масі Наєм воював в АТО у 2015-2016 роках. Навесні 2022 року, після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повернувся до ЗСУ. Влітку того ж року отримав поранення на фронті. Тоді його було доставлено у Дніпропетровську обласну лікарню ім. Мечникова.

«Не бачились майже рік. Дуже запам’яталось розбите тіло без ока і ознак життя, безнадійні розведення руками медиків, які доправили до Мечникова, мозок, залитий кров’ю, який було видно на зовні з-під пов’язки», розповів Сергій Риженко.

Тоді, до 2-ї години ночі йому проводили операцію.

Масі Наєм відвідав Дніпро

«Запам`яталось розбите тіло без ока і ознак життя»: Масі Наєм відвідав Дніпро

«Операція, яку до двох годин ночі проводив під мікроскопом професор Andrey Sirko, по крупинкам, як пазл, збирав живе, що залишилось після розтрощення черепу відламком. Десятки друзів, які з’їхались та всю ніч сиділи під дверима реанімаційного відділення, чекаючи звісток», додав Сергій Риженко.

За словами лікаря, все склалося як у гарному фільмі. Від поранень залишились шрами, відсутність ока не заважає жити, а дух людський стає прикладом.

«Ми знову разом як і рік тому, ідемо до перемоги. Плануємо будувати нову, красиву Україну», написав Риженко.

Ще новини Дніпропетровщини: “Ми тут як раби 21-го століття”. Що відбувається на Запорізькій АЕС в окупованому Енергодарі

Читайте також: Окупанти масово здаються у полон – у чому причина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×