Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
291
291

«Нас з чоловіком накрило шафою» – жителі будинку у Дніпрі оговтуються після ракетної атаки

жителі будинку у Дніпрі

Жителі будинку у Дніпрі оговтуються після ракетної атаки, що сталася ввечері 8 травня. Про це повідомляє Nikopolnews з посиланням на сайт ДніпроОВА.

Вибухотехніки знешкодили бойову частину крилатого «металобрухту». Тим часом господарі понівечених квартир розбирають завали у потрощених кімнатах. Мешканка Дніпра Марія розповіла, що «прилетіло» після десятої години вечора. Вона разом із чоловіком, бабусею та котом були вдома. Все сталося дуже швидко.

«Уламки пробили дах будинку. В нашу квартиру залетіли по діагоналі та протаранили кімнату. Далі впали до сусідів поверхом нижче. Нас з чоловіком накрило шафою. Бабусі пощастило. Вона була в дальній кімнаті, її не зачепило. Лише вийшла і запитала, що сталося», розповіла жінка.

Вона отримала несерйозне поранення: гематома на голові, садна, забої. Медики вже відпустили пацієнтку на амбулаторне лікування. Сусід постраждалої жінки В’ячеслав згадує, що пролунав гучний вибух. Будинок буквально здригнувся. Втім чоловік не одразу зрозумів, що трапилося.

жителі будинку у Дніпрі

«Вийшов, побачив перелякану сусідку, запитав, чи всі живі-здорові. Покликав до себе – вмитися, прийти до тями. Далі пішов по іншим сусідам – питати, чи не потрібна допомога», сказав В’ячеслав.

А ось мешканець цього ж будинку Юрій допомагав працівникам поліції і рятувальникам евакуйовувати людей з під’їздів.

«Частина збитої ракети потрапила до сусідів, які у мене за стінкою. Пощастило, що будинок міцний, витримав. Допомогти людям – це був мій громадський обов’язок. На другому поверсі бабуся старенька мешкає. Я одразу зателефонував її доньці. Аби забрала маму», розповів чоловік.

Жителі будинку у Дніпрі оговтуються після ракетної атаки: фото

жителі будинку у Дніпрі

жителі будинку у Дніпрі

жителі будинку у Дніпрі

жителі будинку у Дніпрі

жителі будинку у Дніпрі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×