Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
19626
19626

Мешканцям Зеленодольська пропонують виїхати до Кривого Рогу

Мешканцям Зеленодольська пропонують виїхати до Кривого Рогу

Мешканцям Зеленодольська пропонують виїхати до Кривого Рогу. Буде організовано автобуси. Відповідне оголошення оприлюднила місцева влада 13 червня, передає Nikopolnews.

Плануємо автобуси для виїзду мешканців до м.Кривий Ріг.  Просимо бажаючих зателефонувати та зареєструватись, – йдеться у повідомленні.

Контакти для бажаючих виїхати:

  • м.Зеленодольськ – 0 (96) 624 23 61
  • с.В. Костромка – 0 (96) 687 90 38
  • с. Мар’янське – 0 (97) 647 90 72.

Нагадаємо, останнім часом посилилися обстріли Зеленодольської громади. В ніч на 13 червня ворог накрив «Ураганами» житловий квартал. Гатили просто по багатоповерхівкам. Одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення.

На території громади розсипано багато касетних снарядів, тому людей просили зранку не виходити з укриттів, поки працюватимуть сапери. Але і після роботи ДСНС небезпека зберігається.

ДСНС оглянули локально місто, є огороджені зони – їх необхідно обходити! Сапери продовжують працювати! – повідомила влада Зеленодольська зранку 13 червня.

Переміщатись по місту – дозволено, але тільки по тротуарам та пішохідним доріжкам, дорогам! Уважно дивіться під ноги! Снарядів багато, тому є висока вірогідність, що вони ще десь є, – звернулися до мешканців керівники громади.

Ходити по зеленим зонам на території Зеленодольської громади наразі заборонено. Також заборонено відвідувати паркову та пляжні зони.

Якщо ви помітили невідомий предмет- не наближатись і не чіпати – повідомити 101,102 або на гарячу лінію міської ради 0 (96) 026 31 85, – йдеться у повідомленні Зеленодольської міської територіальної громади у понеділок 13 червня.

Мешканцям Зеленодольська пропонують виїхати до Кривого Рогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×