Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1538
1538

Мешканець Дніпропетровщини бив, розбещував маленьких дітей і знімав дитяче порно

Мешканець Дніпропетровщини бив, розбещував маленьких дітей і знімав дитяче порно

Мешканець Дніпропетровщини потрапить на лаву підсудних за домашнє насильство відносно дітей, розбещення та створення дитячої порнографії. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передає Nikopolnews. Жертвами злочинця стали, зокрема, дівчатка 3 і 7 років.

Київською міською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактами домашнього насильства, розбещення малолітніх дітей, сексуального насильства, зберігання, виготовлення, збуту і розповсюдження дитячої порнографії (ст. 126-1, ч. 2 ст. 156, ч. 4, ч. 6. ст. 153, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

У ході міжнародного співробітництва столичні правоохоронці отримали інформацію від іноземних колег щодо розміщення в мережі інтернет фотоматеріалів з дитячою порнографією, ймовірно виготовленою на території України.

Розслідуванням встановлено, що до виготовлення та поширення дитячої порнографії причетний 28-річний мешканець Дніпропетровщини. Жертвами злочинів стали малолітні діти двох його співмешканок, з якими він проживав з 2017 по 2022 роки.

Чоловік, користуючись довірливим ставленням до себе, примушував двох малолітніх доньок своїх співмешканок до участі у створенні фото- та відеоматеріалів з моделюванням сексуальної поведінки, відвертих сексуальних поз та зображенням їхніх статевих органів.

Також він вчиняв інші розпусні дії, які викликали фізичне та моральне розбещення цих дітей. Дівчатам на момент вчинення перших злочинних дій було 3 та 7 років.

Під час обшуку правоохоронці вилучили у нього електронні носії інформації, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, створеною за примусовою участю малолітніх дітей.

Мешканець Дніпропетровщини постане перед судом

Мешканець Дніпропетровщини бив, розбещував маленьких дітей і знімав дитяче порно

Крім того, обвинувачений протягом тривалого часу вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно дітей однієї з співмешканок, особливо щодо двох з них – дівчинки 2010 року народження та хлопчика 2004 року народженння.

Він погрожував дітям насильством, нецензурно висловлювався, принижував, наносив кулаками та ногами побої в різні частини тіла, забирав продукти, забороняв їм дивитися мультфільми та проводити час разом з братами і сестрами. У якості покарання за непокору чоловік неодноразово, у тому числі взимку, виганяв хлопчика та дівчинку з будинку на вулицю без теплого одягу та взуття.

Протиправні дії відбувалися у присутності трьох інших малолітніх дітей співмешканки.

За клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою.

Викриття обвинуваченого здійснювалося за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури спільно зі слідчими СУ ГУ Нацполіції у місті Києві та у взаємодії з Департаментом кіберполіції Нацполіції України.

Загарбники готують новий злочин в Енергодарі – в ЦНС розкрили плани окупантів

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×