Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1195
1195

Мешканка Зеленодольська перейшла за посиланням і втратила 10000 гривень

Мешканка Зеленодольська перейшла за посиланням і втратила 10000 гривень

Мешканка Зеленодольська, що на Криворіжжі, перейшла за посиланням в інтернеті і втратила 10000 гривень.

Про це повідомляють у Зеленодольській міській територіальній громаді, передає Nikopolnews.

Мешканка Зеленодольська хотіла заробити, але тільки втратила гроші

Як зазначається, до чергової частини надійшло повідомлення по лінії «102» від громадянки П., про те, що з метою отримання додаткового заробітку в мережі Інтернет, в соціальній мережі вона перейшла за посиланням та надала стороннім особам відомості про свою картку та пін-коди  до неї. Внаслідок чого з картки заявниці  були списані грошові кошти понад 10 000 грн. Порушено кримінальну справу за вказаним фактом.

Нагадаємо, правоохоронці постійно попереджають громадян про такі випадки. Вони закликають не переходити за сумнівними посиланнями і тим паче не надавати стороннім особам свої особисті дані.

“Купив” неіснуючий товар за 34000 грн

Також у Зеленодольську повідомили про ще один випадок шахрайства у мережі.

До чергової частини надійшло повідомлення по лінії «102» від громадянина Р., про те, що в мережі Інтернет він хотів придбати товар для сільськогосподарської техніки та здійснив його повну передплату. Через деякий час виникла необхідність зв’язатися з продавцем та визначитися з датою відправлення товару, проте, мобільний телефон продавця був вимкнений – сума збитку понад 34000 грн. Теж порушено кримінальну справу за вказаним фактом.

І в цьому випадку можна було б уникнути таких наслідків, якщо виконувати елементарні правила здійснення покупок через інтернет. А саме: не залишати передоплат або користуватися легальними, перевіреними сервісами.

Подробиці про смертельний вибух

Кпім того, у Зеленодольську розповіли подробиці смертельного вибуху боєприпасу, про який ми писали раніше. Як зазначається, в ході проведення судового розслідування було встановлено, що власник квартири разом зі своїми знайомими в стані алкогольного сп’яніння розбирали боєприпас «KOBE» від касетної РСЗВ. Саме в цей момент і стався вибух, внаслідок чого 2 осіб загинули на місці,1 особа  отримала травми і перебуває в лікарні. Порушено кримінальну справу за вказаним фактом.

Будьте обережні і розсудливі! Бережіть себе.

Ще новини Дніпропетровщини: Мешканка Нікополя пригадала побачений «знак» напередодні початку обстрілів міста у липні 2022 року

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×