Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1006
1006

Мешканців Томаківської громади штрафуватимуть за недоглянуті дерева

Мешканців Томаківської громади штрафуватимуть за недоглянуті дерева

Мешканців Томаківської громади просять доглядати за своїми зеленими насадженнями. І іншому випадку попереджують про штрафи.

Про це йдеться у Фейсбук-спільноті Томаківка 14 червня, передає Nikopolnews.

Шановні жителі селища та сіл Томаківської селищної ради! Звертаємось до вас щодо необхідності догляду за зеленими насадженнями житлової забудови. Це стосується дерев, що висадженні узбіччям автодороги чи понад парканом. Не доглянуті крони дерев ускладнюють рух транспортних засобів, спецтраспорту служби ДСНС, швидкої медичної допомоги, – йдеться у повідомленні

Тому жителям селища та сіл необхідно провести огляд зелених насаджень приватних земельних ділянок та видалити зайві та сухі гілки дерев.

Також жителям нагадують про необхідність привести в належний санітарний стан свої прилеглі території, а саме: покосити бур’яни (особливо звернути увагу на карантинні бур’яни – амброзія полинолистна).

Зазначається, що поліцеські офіцери громади постійно проводять роботу з виявлення порушень Правил благоустрою. Працює комісія з благоустрою.

Тож громадян закликають бути відповідальними.

Мешканців Томаківської громади попередили про штрафи

Мешканців Томаківської громади

У випадку виявленого порушення поліцейські офіцери громади складають адміністративний протокол та штраф згідно ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та Правил благоустрою.

Ще новини Нікопольщини: Поліцейський офіцер Томаківської громади закликав людей берегти природу (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×