Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
621
621

У ПК «Схід» показали момент збиття російської ракети над Дніпропетровщиною – вона стала 100-ю ціллю (відео)

У ПК «Схід» показали момент збиття російської ракети над Дніпропетровщиною – вона стала 100-ю ціллю (відео)

У ПК «Схід» показали момент збиття російської ракети над Дніпропетровщиною – вона стала 100-ю, ювілейною ціллю одного з підрозділів захисників неба, передає Nikopolnews.

Ракету збили у ніч на 22 травня, коли росіяни влаштували наймасштабнішу за час війни повітряну атаку на Дніпропетровщині. Загалом минулої ночі захисники неба Дніпровської зенітної ракетної бригади знищили чотири такі смертоносні “подарунки” та півтора десятки дронів-камікадзе.

Сотою ювілейною ціллю для підрозділа Дмитра Ш. стала крилата ракета Х-101. На відео зафіксовано момент її збиття, – йдеться у повідомленні ПК “Схід”

Момент збиття російської ракети над Дніпропетровщиною: відео

В коментарях до допису з відео люди дякують захисникам неба і кажуть, що завдяки їм залишилися живі в ту страшну ніч.

Нагадаємо, під час повітряної атаки в ніч на 22 травня під ударом були Дніпро, Дніпровський і Синельниківський райони. Восьмеро людей постраждали, зафіксовано багато руйнувань. Зокрема, знищено близько 20 автомобілів рятувальників внаслідок прильоту по пожежній частині. Постраждало житло людей.

Наприклад, квартира пана Ігоря. Ми показали, як виглядає квартира у Дніпрі, куди влучив уламок російської ракети (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×