Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
797
797

На Дніпропетровщині екстрені відключення світла 30 травня: напруга не подається

На Дніпропетровщині екстрені відключення світла 30 травня: напруга не подається

На Дніпропетровщині екстрені відключення світла 30 травня. Про це повідомляє ПрАТ підприємство з експлуатації електричних мереж Центральна енергетична компанія, передає Nikopolnews.

Шановні споживачі! На Дніпропетровщині відбуваються екстрені відключення електроенергії. Напруга на наші мережі поки що не подається, – йдеться у повідомленні ПрАТ “ПЕЕМ “ЦЕК” о 13:49 30 травня.

На Дніпропетровщині екстрені відключення світла 30 травня

На Дніпропетровщині екстрені відключення світла 30 травня: напруга не подається

В свою чергу, попередив про можливі відключення світла у Нікопольському районі начальник РВА Євген Євтушенко.

Друзі, у зв’язку з негодою можливі короткочасні відключення світла. Фахівці моніторять ситуацію та оперативно усувають аварійні випадки, – написав він

Тим часом, пресслужба Міненерго повідомляє, що частина населених пунктів Донецької, Дніпропетровської, Сумської та Харківської областей залишилися без світла внаслідок обстрілів прифронтових та прикордонних територій. Також через попередні ворожі обстріли знеструмлено частино споживачів у Запорізькій, Херсонській та Чернігівській областях.

У відомстві зазначили, що нічний масований удар БпЛА не завдав пошкоджень об’єктам енергетичної інфраструктури. Проте внаслідок обстрілів прифронтових та прикордонних територій знеструмлено 6 населених пунктів у Донецькій області. Також без світла залишилася частина споживачів у Дніпропетровській, Сумській та Харківській областях.

“Через попередні обстріли також залишається без світла частина споживачів у Запорізькій, Херсонській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація”, – додали у міністерстві

Через негоду без електропостачання наразі перебувають  12 населених пунктів Запорізької області та 31 – у Дніпропетровській.

Ще новини Дніпропетровщини: Де у Томаківській громаді з 30 травня по 2 червня не буде світла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×