Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
706
706

На Дніпропетровщині потонули двоє людей за добу 28 травня

На Дніпропетровщині потонули двоє людей за добу 28 травня

На Дніпропетровщині потонули двоє людей за добу 28 травня. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Тричі за добу рятувальники та водолази #ДСНС залучалися для надання допомоги на водних об‘єктах. Одну людину вдалося врятувати та ще 2 – загинули.

На Дніпропетровщині потонули двоє людей за добу

На Дніпропетровщині потонули двоє людей за добу 28 травня

В обласному центрі водолази ДСНС врятували чоловіка, який стрибнув з Центрального мосту у річку Дніпро. Подія трапилася близько 16:00 у Соборному районі міста.

Під час огляду водойми виявили на поверхні річки чоловіка 1994 року народження. При падінні він вижив. Його оглянули працівники екстреної медичної допомоги та доправили до медичного закладу.

У місті Кам’янське рятувальники дістали тіло чоловіка з води. Повідомлення надійшло до надзвичайників близько 18:00. Тіло чоловіка було виявлено на відстані 2-х метрів від берега річки Дніпро, поблизу вулиці Бориса Патона Дніпровського району міста. Наразі правоохоронці встановлюють дані загиблого.

Ще випадок гибелі на воді трапився у місті Дніпро. Ввечері, о 20:29 від поліцейських надійшло повідомлення про те, що в озері Куряче Амур-Нижньодніпровського району міста знаходиться тіло людини.

На місці працювали водолази ДСНС. Вони дістали з поверхні водойми, на відстані 7 метрів від берега тіло жінки. Наразі дані загиблої встановлюють співробітники правоохоронних органів.

Варто нагадати громадянам про безпечне перебування біля водних об‘єктів. У військовий час відсутні встановлені місця для купання. Тож закликаємо свідомо ставитись до застережень і дотримуватись порад рятувальників, – звертаються до мешканців у ДСНС

Ще новини Дніпропетровщини: В Покрові з річки дістали тіло чоловіка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×