Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2064
2064

На Дніпропетровщині помітили зубра на кладовищі: поїдав гілки туї на могилі полеглого Захисника

На Дніпропетровщині помітили зубра на кладовищі: поїдав гілки туї на могилі полеглого Захисника

На Дніпропетровщині помітили зубра на кладовищі. Дика тварина була помічена у той момент, коли поїдала гілки туї на могилі полеглого Захисника. Про це пише dnepr.info, передає Nikopolnews.

Подія сталася у селі Веселе Павлоградського району. Величезного зубра на могилі свого сина помітила мати полеглого бійця.

Місцеві мешканці переконані, що зубр втік разом з іншими тваринами з території Павлоградського хімічного заводу після ворожих вибухів в ніч на 1 травня. Село Веселе знаходиться поруч із підприємством. Саме після тих подій люди стали помічати на вулицях сліди від копит. А декілька днів тому зубра застали на кладовищі.

Про це розповіла Павлоградському tv news мама загиблого героя Олена.

На Хімзаводі ж запевнили, що всі їхні дикі тварини на місці. Тоді небайдужі звернулися до нардепа, дійшли до міністерства екології та нарешті отримали відповідь, що вчора зубра забрали – усипили та відправили у заповідник.

Для довідки:

Диких тварин (бізонів, оленів, зубрів, кабанів, фазанів, лисиць) на території Хімічного заводу оселили близько 20 років тому для екологічного моніторингу. Живуть тварини на площі близько 50 квадратних кілометрів.

 

Ще новини Дніпропетровщини: Великий Луг з’являється на поверхні: історія легендарної Гілеї, її загибель і «воскресіння» (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×