Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3066
3066

Ракетний удар по Україні 29 грудня: яка ситуація на Дніпропетровщині

Ракетний удар по Україні 29 грудня: яка ситуація на Дніпропетровщині

29 грудня росія здійснила новий масштабний ракетний удар по Україні. Яка ситуація на Дніпропетровщині після атаки, розповів голова облради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

У зв’язку із масованим ракетним ударом по Україні відбулися відключення абонентів від енергопостачання в нашій області, – повідомив Лукашук.

Станом на 9.00 були знеживлені 2 каналізаційно-насосні станції та очисні споруди у Кам’янському. Також припинялося енергопостачання на насосні станції Солонянського та Верхньодніпровського водоканалів.

Наразі роботу майже всіх обласних об‘єктів відновлено: знеструмленим залишається лише підприємство в Синельниківському районі. Всі інші працюють в штатному режимі. В тому числі й водоканал, який подає воду на «Дніпроводоканал».

Дніпро, Кам‘янське та інші міста області – з водою.

Сьогодні вранці агресор здійснив пуски крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктам енергетичної інфраструктури нашої країни.

За попередніми даними, всього було застосовано в ударі 69 ракет. Силами і засобами Сил оборони України знищено 54 ворожі крилаті ракети.

Про прильоти на Дніпропетровщині не повідомлялося.

Масована ракетна атака 29 грудня: все що відомо про наслідки (фото, відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×