Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1234
1234

На Дніпропетровщині 27-річній жінці відірвало обидві ноги: колишній чоловік кинув у вікно гранату

На Дніпропетровщині 27-річній жінці відірвало обидві ноги: колишній чоловік кинув у вікно гранату

На Дніпропетровщині сталася жахлива трагедія. Молода жінка отримала надважкі поранення через вибух гранати, яку у її вікно кинув колишній чоловік. Про це повідомила медик Лариса Буданцева, передає Nikopolnews.

Злочин стався у місті Кам’янське 12 серпня.

Ніч була неспокійною. До центральної обласної диспетчерської 103 о 02:50 надійшов виклик про вибух в квартирі. На виклик терміново виїхала бригада інтенсивної терапії Центральної підстанції Камʼянської станції обласного центру ЕМД та медицини катастроф (генеральний директор Радій Шевченко) у складі лікаря Бутенко Лариси, фельдшера Жиганової Наталії і водія Танько Миколи, – розповіла медик

За її словами, на місці з’ясувалося, що чоловік вирішив помститися колишній дружині і кинув у вікно бойову гранату. Наслідки були жахливі: жінці 27 років відірвало обидві ноги. Медики відразу розпочали надання екстреної медичної допомоги в повному обсязі: були накладені турнікети на кінцівки, зроблено внутрішньовенний доступ, знеболення, сангера, інфузія розчинів.

З діагнозом: «Вибухова політравма. Травматичнаампутація нижніх кінцівок на рівні середньої третини гомілок. Опіки нижніх кінцівок і нижньої половини тулуба І-ІІ ступеню. Шок» госпіталізована до Камʼянської ЛШМД.

Про трагедію у Кам’янському пише і видання Дніпро оперативний. Повідомляється, що чоловіку, який кинув гранату, 24 роки. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство).

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Також триває досудове розслідування щодо кримінального провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) ККУ.

Ще новини Дніпропетровщини: Смертельний вибух гранати в Покрові: з’явилися подробиці від медиків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×