Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1039
1039

На Дніпропетровщині день минув мирно, але на Нікопольщині знову загроза артобстрілу

Хороші новини про ситуацію на Дніпропетровщині повідомив Микола Лукашук

На Дніпропетровщині день 19 жовтня минув мирно, обстрілів не було. Про це розповів начальник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Останні дні на Дніпропетровщині були вкрай напружені через постійні удари російських окупантів по мирним громадам і об’єктам критичної інфраструктури. Нині ж маю хорошу новину: протягом дня ворожих обстрілів територій Дніпропетровщини не зафіксовано, – сказав Лукашук.

Він додав, що попри терор, який чинять загарбники, до нашої області продовжують прибувати переселенці. Нині їх вже майже 357 тисяч. Кривий Ріг прийняв більш ніж 63 тисячі внутрішньо переміщених осіб, Дніпро – понад 144 тисячі. І це тільки ті громадяни, які стали на облік.

Робимо все, щоб люди були забезпечені найнеобхіднішим, – запевнив голова облради.

Лукашук також повідомив, що триває робота з розмінування: сьогодні рятувальники Дніпропетровщини знищили 108 вибухонебезпечних предметів. Всього ж від початку повномасштабного вторгнення наші піротехніки знешкодили майже 6 тисяч одиниць боєприпасів.

Дніпропетровщина живе. Працює, волонтерить, допомагає, підтримує, рятує. Ми робимо все для Перемоги. Нікому не відібрати у нас свободу, – сказав Микола Лукашук.

Зазначимо, що після тихого дня на Нікопольщині о 20:18 було оголошено тривогу через загрозу артобстрілу. І вже о 20:35 Телеграм-канали повідомили про перші залпи з протилежного берега Каховського водосховища. Тож, ніч мешканці Нікополя та інших берегових населених пунктів району знову проведуть у підвалах, укриттях чи коридорах своїх квартир. Така ситуація повторюється щоночі вже четвертий місяць поспіль.

Надвечір ворог обстріляв Нікопольщину, і знову загроза обстрілу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×