Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
375
375

На Дніпропетровщині фельдшер «швидкої» допоміг народитися недоношеній дівчинці

На Дніпропетровщині фельдшер «швидкої» допоміг народитися недоношеній дівчинці

На Дніпропетровщині фельдшер «швидкої» допоміг народитися недоношеній дівчинці. Подія сталася у Павлоградському районі. І це вже шості «екстрені» пологи на Павлоградщині за 5 місяців поточного року.

Про це розповіла медик Світлана Зайчикова, передає Nikopolnews.

Наш генеральний директор, Радій Анатолійович, називає бригади  екстреної медичної допомоги «пологовими будинками на колесах», і працівники екстреної медичної допомоги  постійно підтверджують своїми діями цей статус. За 5 місяців поточного року бригадами ЕМД Павлоградської Станції прийнято 6 пологів в машинах та на дому, – написала Світлана Зайчикова

На Дніпропетровщині фельдшер «швидкої» допоміг народитися недоношеній дівчинці

Медик розповіла, що останні пологи приймала бригада Васильківської підстанції: Каменецький Олег Олегович та водій Коновал Максим Анатолійович, які працюють в  КП “ОЦЕМД та  МК” ДОР.

4 червня о 01-19 надійшов виклик до жінки 40 років, у якої почалися передчасно перейми та відійшли води. Під час транспортування почався 2 період пологів і народилася недоношена дівчинка. Ситуація ускладнювалася ще й несприятливим  анамнезом. Але пологи пройшли без ускладнень і мама з дівчинкою доставлені в обласний профільний заклад.

Здоров’я та щастя мамі з донечкою! Дякуємо фельдшеру Олегу Олеговичу за професіоналізм! – написала Світлана Зайчикова

Нагадаємо: Двійня вагою до 700 г, складні пологи вдома, кровотечі: важкий тиждень для медиків у Нікополі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×