Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3733
3733

[:ru]На Днепропетровщине подросток изнасиловал 2-хлетнюю девочку[:ua]На Дніпропетровщині підліток зґвалтував дворічну дівчинку[:]

[:ru]На Днепропетровщине подросток изнасиловал 2-хлетнюю девочку[:ua]На Дніпропетровщині підліток зґвалтував дворічну дівчинку[:]

[:ru]На Днепропетровщине произошло резонансное преступление – подросток изнасиловал двухлетнюю девочку. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на Любимый город.

8 апреля, около 12:00, в полицию обратилась 24-летняя жительница села Адамовка. Она рассказала, что 15-летний подросток изнасиловал ее малолетнюю дочь.

К месту направился следователь. Информацию о факте произошедшего подтвердили в пресс-службе полиции.

По предварительной информации из источников в правоохранительных органах, 8-классник последние несколько дней проживал дома у заявительницы. Ночью 8 апреля женщина, находясь на кухне, услышала, как плачет ее 2-летняя дочь. Зайдя в комнату, она увидела, что подросток держит плачущего ребенка на руках — он объяснил это тем, что малышка упала, и он оказал ей помощь. Однако мама обнаружила на теле ребенка и постели кровь, из-за чего стала кричать на мальчика. Тот, в свою очередь, испугался и сбежал домой. Позднее, в разговоре с полицией, мальчик признался, что изнасиловал ребенка. Судмедэксперты также подтвердили возможное изнасилование.

В пресс-службе полиции сообщили, что подозреваемого задержали в порядке статьи 208 УПК. Открыто уголовное производство по статье 156 УК Украины (развращение несовершеннолетних). Расследование продолжается.

У Кам’янському батько зґвалтував 13-річну дівчинку[:ua]На Дніпропетровщині стався резонансний злочин – підліток зґвалтував дворічну дівчинку. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Любимый город.

8 квітня, близько 12:00, в поліцію звернулася 24-річна жителька села Адамівка. Вона розповіла, що 15-річний підліток зґвалтував її малолітню доньку.

До місця події прибув слідчий. Інформацію про факт події підтвердили в пресслужбі поліції.

За попередньою інформацією з джерел у правоохоронних органах, 8-класник останні кілька днів проживав у заявниці. Вночі 8 квітня жінка, перебуваючи на кухні, почула, як плаче її 2-річна дочка. Зайшовши в кімнату, вона побачила, що підліток тримає заплакану дитину на руках — він пояснив це тим, що дівчинка впала, і він надав їй допомогу. Однак мама виявила на тілі дитини і ліжку кров, через що чого стала кричати на хлопчика. Той, у свою чергу, злякався і втік додому. Пізніше, у розмові з поліцією, хлопчик зізнався, що зґвалтував дитину. Судмедексперти підтвердили можливе зґвалтування.

У пресслужбі поліції повідомили, що підозрюваного затримали в порядку статті 208 КПК. Відкрито кримінальне провадження за статтею 156 КК України (розбещення неповнолітніх). Розслідування триває.

У Кам’янському батько зґвалтував 13-річну дівчинку[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×