Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
378
378

На Дніпропетровщині судитимуть двох мешканців за виправдовування збройної агресії РФ проти України

На Дніпропетровщині судитимуть двох мешканців за виправдовування збройної агресії РФ проти України

На Дніпропетровщині судитимуть двох мешканців за виправдовування збройної агресії РФ проти України, повідомляє прокуратура, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури направлено до суду обвинувальні акти стосовно двох громадян за фактами виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників  (ч.ч. 1, 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, протягом квітня-травня мешканка м. Кам’янське, використовуючи власний акаунт у забороненій соціальній мережі, неодноразово поширювала матеріали з підтримкою бойовиків т.зв. «ДНР/ЛНР»  та  стверджувала, що «Крим – російський».

Проросійськи налаштований житель м. Дніпро, перебуваючи у громадському місці, публічно виправдовував військову агресію РФ проти України.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими СВ Управління СБУ в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело: Дніпропетровська обласна прокуратура

Долучитися до обговорення

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×