Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
85
85

На Дніпропетровщині виявили більше 130 порушень норм утримання автомобільних доріг

На Дніпропетровщині виявили більше 13 порушень норм утримання автомобільних доріг

На Дніпропетровщині виявили більше 130 порушень норм утримання автомобільних доріг, які можуть призвести чи вже призвели до аварій. Такі результати весняного комісійного огляду.

Завершився весняний комісійний огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів в Дніпропетровській області. Про результати обстеження інформує патрульна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

На Дніпропетровщині виявили більше 130 порушень

За результатами обстеження складено акти, у яких зафіксовано порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Посадовим особам дорожніх, комунальних та залізничних організацій інспектори видали 74 вимоги (приписи) на вжиття заходів щодо ліквідації виявлених недоліків під час обстеження та оформили 61 адміністративний матеріал, а саме.

На Дніпропетровщині виявили більше 13 порушень норм утримання автомобільних доріг

Щодо власників вулично-шляхової мережі по огляду автомобільних доріг і вулиць:

  • 10 протоколів за ч. 4 ст. 140 та ст.188-28 (порушення, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна та невиконання вимог поліції) КУпАП;
  • 22 постанови за ч. 1 ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП.

На Дніпропетровщині виявили більше 13 порушень норм утримання автомобільних доріг

Щодо власників вулично-шляхової мережі по огляду залізничних переїздів:

  • 9 протоколів за ч. 4 ст. 140 та ст. 188-28 (порушення, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна та невиконання вимог поліції) КУпАП;
  • 20 постанов за ч. 1 ст. 140 Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП.

У патрульній поліції нагадують, що двічі на рік правоохоронці обстежують дороги, аби подбати про безпеку та порядок.

Ще Новини Дніпропетровщини: Підлітки на мопедах: на Нікопольщині поліція провела бесіди з юними водіями мототранспорту

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×