Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
533
533

На Дніпропетровщині викрили ще двох колаборантів

На Дніпропетровщині викрили ще двох колаборантів

На Дніпропетровщині викрили ще двох колаборантів. Вони публічно закликали до змін меж території України та заперечували збройну агресію рф. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної та  Криворізької центральної окружної прокуратур повідомлено про підозру двом громадянам у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності (ч. 1, 2 ст. 110, ч. 1 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, мешканка м. Кривого Рогу неодноразово розміщувала коментарі під публікаціями в проросійських Інтернет-спільнотах.  Вона закликала підтримати збройні формування рф під час можливої окупації Дніпропетровської області.

На Дніпропетровщині викрили колаборантів

На Дніпропетровщині викрили ще двох колаборантів

Неодноразово судимий мешканець Криворізького району  в забороненій соціальній мережі поширював антиукраїнські дописи з запереченням збройної агресії рф проти України. Також він схвалював тимчасову окупацію українських міст.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

На Дніпропетровщині викрили ще двох колаборантів

Заходи з викриття протиправної діяльності проводили прокурори спільно зі співробітниками Управління СБУ в Дніпропетровській області.

Ще новини Дніпропетровщини: Виправдовували дії окупантів у соцмережах: двох мешканців Дніпропетровщини підозрюють у колабораціонізмі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×