Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1421
1421

На Дніпропетровщині завершили виплати всіх видів державної допомоги за вересень – ОВА

На Дніпропетровщині завершили виплати всіх видів державної допомоги за вересень – ОВА

На Дніпропетровщині завершили виплати всіх видів державної допомоги за вересень. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація, передає Nikopolnews.

Зазначається, що допомогу загалом її отримали 165 тисяч людей. Третина з них – це родини, в яких виховуються діти до трьох років. Фінансову підтримку надали й багатодітним і малозабезпеченим, опікунам дітей-сиріт.

Органи соціального захисту регіону нині працюють у штатному режимі. Усі платежі проходять без затримок. Родин з дітьми до 3 років, а також людей із тяжкими захворюваннями та інвалідністю найбільше серед тих, хто отримує допомогу. У вересні таких 56 тис та майже 40 тис відповідно.

Починаючи з 24 лютого, прихисток в області знайшли понад 320 тис людей. Майже 78 тис з них – це діти. Половина переселенців працездатного віку.

Місячна виплата на дорослого зі статусом ВПО складає 2200 грн. На дитину – 3300 грн. Допомога виплачується вчасно, – запевняють в ОВА.

Немає заборгованості в області й по субсидіям та пільгам на оплату житлово-комунальних послуг. Тільки у вересні на це перерахували 43 млн грн.

В Україні оновили перелік громад для виплати допомоги ВПО – додали Марганець

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×