Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2558
Без категорії
2558

[:ru]На Днепропетровщине умерли от коронавируса экс-мэр и его жена[:ua]На Дніпропетровщині померли від коронавірусу екс-мер і його дружина[:]

На Днепропетровщине умерли от коронавируса экс-мэр и его жена

[:ru]На Днепропетровщине умерли от коронавируса экс-мэр и супруга бывшего градоначальника.

Вчера, 23 октября, умер от осложнений, вызванных коронавирусом, бывший городской голова Каменского Днепропетровской области Сергей Александрович Шершнев. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на информацию в Фейсбуке.

Сергей Шершнев родился 30 октября 1944 года в городе Днепродзержинске (ныне Каменское). Учился в Днепродзержинском металлургическом техникуме. Здесь он получил специальность техника-механика. После этого отслужил в армии.

После увольнения в запас в 1967 году поступил в Днепродзержинский индустриальный институт им. Арсеничева, где получил специальность инженера-технолога прокатного производства.

В 1982 году защитил диссертацию и получил степень кандидата технических наук в области производства циркония и гафния для ядерных реакторов.

С 1990 года по 1992 год работал заместителем генерального директора ПО «Приднепровский химический завод».

В 1992 году Днепродзержинский городской совет народных депутатов избрал его своим председателем и председателем исполнительного комитета. А в 1994 году во время первого в истории города всенародного голосования он был переизбран на эту должность.

Сергей Шершнев возглавлял Каменское (ранее Днепродзержинск) с 1992 по 1996 год. Ушел с должности по собственному желанию после катастрофы неисправного трамвая 2 июля 1996 года, которая унесла жизни 34 человек.

В 2011 году Сергею Шершневу присвоили звание «Почетный гражданин города».

Ранее, 6 октября, от коронавируса умерла его супруга Екатерина Михайловна.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Никополе умерла известный педагог: создатель и директор факультета ЗНУ (фото)

На Днепропетровщине умер младенец после двух дней температуры

Родился в рубашке: на Днепропетровщине водителю удалось выжить в жутком ДТП (фото)

 [:ua]На Дніпропетровщині померли від коронавірусу екс-мер і дружина колишнього градоначальника.

Учора, 23 жовтня, помер від ускладнень, викликаних коронавірусом, колишній міський голова Кам’янського Дніпропетровській області Сергій Олександрович Шершньов. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на інформацію у Фейсбуці.

Сергій Шершньов народився 30 жовтня 1944 року в місті Дніпродзержинську (нині Кам’янське). Навчався в Дніпродзержинському металургійному технікумі, де отримав спеціальність техніка-механіка. Після цього відслужив у армії.

Після звільнення в запас у 1967 році вступив до Дніпродзержинського індустріального інституту ім. Арсеничева, де отримав спеціальність інженера-технолога прокатного виробництва.

У 1982 році захистив дисертацію і отримав ступінь кандидата технічних наук в області виробництва цирконію і гафнію для ядерних реакторів.

З 1990 року по 1992 рік працював заступником генерального директора ПО «Придніпровський хімічний завод».

У 1992 році Дніпродзержинська міська рада народних депутатів обрала його своїм головою та головою виконавчого комітету, а в 1994 році під час першого в історії міста всенародного голосування він був переобраний на цю посаду.

Сергій Шершньов очолював Кам’янське (раніше Дніпродзержинськ) з 1992 по 1996 рік. Пішов з посади за власним бажанням після страшної катастрофи несправного трамвая 2 липня 1996 року, яка забрала життя 34 людей.

У 2011 році Сергію Шершневу присвоїли звання «Почесний громадянин міста».

Раніше, 6 жовтня, від коронавірусу померла його дружина Катерина Михайлівна.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі померла відомий педагог: творець і директор факультету ЗНУ (фото)

На Дніпропетровщині померло немовля після двох днів температури

Народився в сорочці: на Дніпропетровщині водієві вдалося вижити у страшній ДТП (фото)

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×