Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
587
Без категорії
587

На Дніпропетровщині зниклу дівчину знайшли у кюветі без свідомості через 2 дні

На Днепропетровщине пропавшую девушку нашли в кювете без сознания спустя 2 дня

На Дніпропетровщині зниклу дівчину знайшли на третю добу пошуків. 20-річна Вероніка Краснокуцька з Павлограда жива, проте вона була на волосок від загибелі. Дівчину знайшли далекобійники. Про це повідомляє дніпровське видання Горсовет, передає Nikopolnews.

Як з’ясувалося, Вероніка хотіла покінчити з собою через кредити.

Дівчина таємничо зникла 5 лютого в Павлограді. Вона вийшла з Квіткового ринку, пішла в сторону ТЦ ‘Олімпія’ і потім зв’язок з нею перервався.

Її пошуками займалися правоохоронці, волонтери, небайдужі люди. Рідні не могли зрозуміти, куди могла зникнути домашня, спокійна, врівноважена дівчинка.

На Дніпропетровщині зниклу дівчину знайшли у кюветі без свідомості через 2 дні

Журналісти дізналися всі подробиці у мами Вероніки, і вона розповіла, як усе сталося і чому.

Як виявилося, Вероніку знайшли 7 лютого, в районі села Карабиновка. Дівчина лежала на землі без свідомості. Її виявили у кюветі далекобійники. Мама Вероніки каже, що це справжнє диво. Якби не водії, то її доньки вже могло не бути на цьому світі.

20-річна Вероніка хотіла покінчити життя самогубством. Вона набралася кредитів заради хлопця, який просив допомогти йому фінансово. Пара вже розійшлася, але фінансові борги залишилися висіти за дівчиною, відсотки росли, і вона вже не могла вибратися з усього цього.

Дівчина вирішила, що, якщо піде з життя, разом з нею підуть і її проблеми. Вона наковталась пігулок, а коли їй стало погано, швидше за все, скотилася з дороги і опинилася в кюветі.

Зараз дівчина перебуває в лікарні. Її життю нічого не загрожує. Мама вдячна усім, хто врятував її дочку і благає не повторювати помилок Вероніки, частіше ділитися своїми проблемами з рідними.

На Дніпропетровщині знайшли 12-річну дівчинку, яка пропала 14 січня

На Дніпропетровщині новонароджену дівчинку залишили в супермаркеті (фото)

ПП в Нікополі: школярки наковталися пігулок ізоніазиду – у важкому стані їх госпіталізували

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×