Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1688
1688

На Криворізькому напрямку фронту противник намагався вести штурмові дії – Генштаб

На Криворізькому напрямку фронту противник намагався вести штурмові дії - Генштаб

На Криворізькому напрямку фронту противник минулої доби намагався вести штурмові дії, але безуспішно. Про це повідомляють у ранковому зведенні Генштабу, передає Nikopolnews.

На Криворізькому напрямку російські окупанти безуспішно намагалися вести штурмові дії в районі населеного пункту Миколаївка, – йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ вранці 26 травня.

Також повідомляється, що ворог обстрілювали цивільну інфраструктуру поблизу Осокорівки, Трудолюбівки і Добрянки

Додатково про ситуацію на південному фронті – інформація від Генштабу і Оперативного командування «Південь»

Противник продовжив інженерне обладнання позицій в районах населених пунктів Чорнобаївка, Правдине, Зоря.

Вздовж лінії зіткнення на Миколаївщині та Херсонщині ворог здійснив 3️ нальоти гелікоптерами Мі-8 по 2-3 одиниці в групі. Один напад гелікоптерної трійки шляхом обстрілу нашими підрозділами зірвано: противник ухиляючись від влучань, ретирувався на вихідні позиції.

За результатами обстрілів ворога, в тому числі і «Гіацинтом-Б», в населених пунктах вздовж лінії зіткнення виявлено влучання снаряду, що не здетонувував, у житловий будинок і одну поранену цивільну особу. Небезпечний снаряд, знешкоджено співробітниками ДСНС, потерпілому надано допомогу. Про кожне порушення противником норм міжнародного гуманітарного права проінформовано компетентні органи.

За добу живу силу ворога зменшено на 2️0 рашистів, знищено 2 самохідні артустановки і 1 зенітну, а також автомобільну техніку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×