Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1384
1384

На Криворізькому напрямку ЗСУ витісняють ворога – Корбан

На Криворізькому напрямку ЗСУ витісняють ворога – Корбан

На Криворізькому напрямку ЗСУ витісняють ворога, проте повноцінним контрнаступом поки що це назвати не можна. Про це заявив Керівник Центру теробороны Дніпра Геннадій Корбан, який нещодавно заявляв, що ситуацію на даній ділянці фронту будуть вирішувати кардинально через постійні обстріли населених пунктів Дніпропетровщини, передає Nikopolnews.

Сьогодні ж, 24 червня, в ефірі телемарафону «Інформоборона» на телеканалі ДніпроTV Корбан сказав, що дії наших військових на Криворізькому напрямку не носять різкого наступального характеру.

Те, що там відбувається, поки не назвеш контрнаступом. Поступово, потроху, по одному, по два, по п’ять кілометрів закріплюються, щоб розширити зону контролю і не допустити туди окупаційні війська, — сказав керівник Центру теробороны Дніпра.

Щодо інших напрямків, Корбан охарактеризував ситуацію на фронті наступним чином:

На фронті ситуація складна, але контрольована. Сторона ворога несе значні втрати. Наші війська успішно відійшли з Сєвєродонецька і не потрапили в оточення. У Харківській області воїни ВСУ провели кілька контратак на Ізюмському напрямку. У Запорізькому напрямку російські війська ослабли. Наші батальйони вийшли вперед і зайняли додаткові позиції, наступу з боку Запоріжжя поки не видно.

121 день війни. Дніпро єднає Україну | Телемарафон "Інформоборона"121 день війни. Дніпро єднає Україну | Телемарафон “Інформоборона”
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×