Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
748
Без категорії
748

На трасі Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася смертельна ДТП: зіткнулися легковик і кран (фото, відео)

Запорожье-Днепр-Борисполь

На трасі Н-8 Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася смертельна ДТП увечері 5 січня. На дорозі не розминулися легковик і автомобільний кран. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

5 січня о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у Кам’янському районі на 344 км автошляху Н–08 «Запоріжжя–Дніпро–Бориспіль».

За викликом негайно направлено чергові відділення 7 та 46 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На трасі Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася смертельна ДТП

По прибуттю до місця події рятувальники попередньо встановили, що внаслідок зіткнення автомобільного крану «МАЗ» та легкового автомобіля «Mercedes-Benz A170» загинули та були заблоковані у легковику водій та пасажир.

На трасі Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася смертельна ДТП

За допомогою аварійно-рятувального обладнання надзвичайники розрізали конструкції транспортного засобу та вилучили тіла чоловіків (1991 р. н.,1994 р. н.).

Запорожье-Днепр-Борисполь

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють співробітники Національної поліції.

До робіт залучено 8 співробітників особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На трасі Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася смертельна ДТП: зіткнулися легковик і кран: ВІДЕО

Рятувальники деблокували тіла 2 загиблих чоловіків внаслідок дорожньо-транспортної пригодиРятувальники деблокували тіла 2 загиблих чоловіків внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

На трасі «Дніпро-Запоріжжя» декілька авто злетіли у кювет (відео)

У Нікополі після ДТП МНС-ники попередили загоряння легковика

В ДТП на трасі під Дніпром загинули діти

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×