Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1421
1421

Найбільше ударів по енергетичній інфраструктурі ворог завдав на Дніпропетровщині

Найбільше ударів по об’єктам електроенергетики ворог завдав на Дніпропетровщині

Найбільше ударів по об’єктам електроенергетики ворог завдав на Дніпропетровщині, повідомляє Офіс Генерального прокурора України, передає Nikopolnews.

З початку повномасштабного вторгнення збройними силами РФ здійснено 85 атак на об’єкти електроенергетики, з них 51 — у жовтні. Найбільше ударів по об’єктам критичної інфраструктури нанесено у Дніпропетровській області – 8.

Росія прицільно б’є по критичній інфраструктурі України.Найбільше ударів по об’єктам критичної інфраструктури завдано у Дніпропетровській області – 8, Львівській – 6, Вінницькій – 5, Сумській – 4, Харківській – 4, в м. Києві – 4.

Найбільше ударів по енергетичній інфраструктурі ворог завдав на Дніпропетровщині

«Це політика знищення українців через створення умов, непридатних для життя. З наближенням зими російське керівництво свідомо позбавляє людей базових речей: води, електрики, тепла. Так само як свідомо прирікало на голодну смерть під час Голодомору 1932–1933 років. Це – тероризм і воєнний злочин», — заявив Генеральний прокурор Андрій Костін.

В день Організації Об’єднаних Націй, яка була заснована 77 років тому, він закликав ООН продовжити боротись за мир та безпеку, і в контексті цієї боротьби підтримати створення Міжнародного трибуналу для агресора.

«Росія та її керівництво мають постати перед судом за злочин агресії, геноциду і воєнні злочини. Мир неможливий, допоки зло не покаране», — зазначив Андрій Костін.

Ворог завдав удару по промисловому і енергетичному об’єктах Дніпропетровщини вночі 20 жовтня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×