Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
422
422

Наживався на війні: на Дніпропетровщині посадовець привласнив понад 1 млн державних коштів

Наживався на війні: на Дніпропетровщині посадовець привласнив понад 1 млн державних коштів

На Дніпропетровщині посадовець привласнив понад 1 млн державних коштів. Слідчі викрили злочинну схему та повідомили йому про підозру.

Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Національні поліцію у Дніпропетровській області.

Співробітник квартирно-експлуатаційного управління розробив схему розкрадання державних коштів через укладання договорів про постачання товарів для потреб військових частин.

Як встановили слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, службова особа у 2023 році уклала договір про передачу до служби правопорядку військового майна загальною кількістю 500 одиниць вартістю понад 1 млн гривень. Слідчі провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігуранта та в офісних приміщеннях. В результаті обшуків було вилучено ноутбуки, журнали обліку та іншу документацію про господарську діяльність управління.

Фігуранту вручено повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Ще новини Дніпропетровщини: У Дніпрі медики МСЕК систематично вимагали хабарі за оформлення груп інвалідності – у тому числі у військових

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×