Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4973
4973

Названо два небезпечні напрямки на Дніпропетровщині

Названо два небезпечні напрямки на Дніпропетровщині

Максим Курячий депутат Дніпропетровської облради, який зараз воює на фронті у складі ЗСУ назвав два небезпечні напрямки на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews, посилаючись на Еспресо.

Курячий розповів, що для Дніпропетровської області є два головні напрямки загроз – з боку Синельниківського та Криворізького районів, ворог постійно намагається прорвати нашу оборону, але успіху немає

Про це він повідомив в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“На Дніпропетровщині сьогодні вимальовуються два основні напрямки загроз. Перший напрямок – це Синельниківський район, який межує з Донеччиною та Запорізькою областю з боку Гуляйполя. Другий напрямок – це Криворізький район з боку Херсонщини. Лінія зіткнення проходить в 50-60 км від міста Кривий Ріг, на території Херсонської області, і її довжина десь 100 км” – зауважив депутат облради.

Максим Курячий підкреслив, що ворог постійно намагається прорвати нашу оборону, але успіху немає.

“Станом на сьогодні ворог зазнає втрат як в техніці, так і особовому складі, але постійні артобстріли дістаються нашим громадам, які межують з Херсонщиною”– додав боєць ЗСУ.

Курячий зазначив, що військова адміністрація області разом з ЗСУ та теробороною постійно укріплюють рубежі оборони й Криворіжжя, і Дніпропетровської області.

Ворог не шкодує ракет, але не досягає поставлених цілей: як пройшов день 30 квітня на Дніпропетровщині

«Над Покровською громадою збили ворожу ракету» — Микола Лукашук про день 1 травня на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×